Wat zou een vereniging zijn zonder vrijwilligers?

Regelmatig dienen er acties en activiteiten georganiseerd te worden. Bijvoorbeeld evenementen zoals de uitvoering, wedstrijden, het clubkampioenschap,de Grote Club Actie, een instuifmiddag of het sinterklaasfeest voor de jongste groepen.

Vrijwilligers kunnen we hierbij voor allerhande (eenmalige) taken gebruiken. Ook bij administratieve zaken kunt u ons assisteren.  

Al deze taken nemen de leiding en het bestuur veel werk uit handen, zodat zij zich weer met andere zaken bezig kunnen houden, zodat de vereniging in beweging blijft.

Het aardige is dat deze activiteiten niet alleen het "verenigingsgevoel" bevorderen, maar vaak ook extra geld in het laatje brengen. Van dit geld kunnen juist die dingen gedaan worden, die niet uit het normale budget gefinancierd kunnen worden. 

Zin om ook mee te doen? Neem contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Cursussen

De KNGU biedt cursussen aan, zoals een assistentencursus en jurycursus. Met een diploma kun je tegen betaling assisteren bij een groep. 

Informatie over opleidingen is te vinden op de site van de KNGU. 

Voor nadere informatie of aanmelden kun je terecht bij je trainer of bij het bestuur. Vanzelfsprekend worden alle kosten vergoed.

 

Scroll to top