Lid worden van GV Excelsior

Om deel te nemen aan de lessen van GV Excelsior dien je lid te worden van de vereniging. Voordat je je inschrijft is het mogelijk om twee keer geheel vrijblijvend deel te nemen aan een les. Hiervoor kun je je aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Twijfel je welke les het meest geschikt is dan geven wij graag advies.

Geef je op als lid van GV Excelsior door het inschrijfformulier en het machtigingsformulier (deze vind je hier: http://www.gvexcelsior.nl/index.php/fdmedia/downloads) in te vullen en te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook is het mogelijk de leiding van de les om een inschrijf- en machtigingsformulier te vragen en deze ingevuld weer bij de leiding in te leveren.

De inschrijvingen worden bijgehouden door de ledenadministratie. De nieuwe leden (of hun ouders) krijgen na registratie een bevestiging van de inschrijving. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en wordt, bij geen nader schriftelijk bericht, steeds geacht stilzwijgend met drie maanden te zijn verlengd. Door volledige invulling en inlevering van een aanmeldingsformulier wordt aan de vereniging automatische machtiging verleend tot inning van de verschuldigde contributie. De contributie wordt per incasso geïnd. Bij de eerst afschrijving van de contributie wordt ook het eenmalige inschrijfgeld (€ 8,50) en de bondscontributie afgeschreven. Voor meer info zie Contributie

 

Opzeggen lidmaatschap

Het opzeggen van het lidmaatschap van GV Excelsior dient tenminste een maand voor het voor het einde van het kwartaal te gebeuren. Gedurende het kwartaal kunnen de lessen nog normaal gevolgd worden. Opzegging is mogelijk door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien het lidmaatschap niet op tijd is opgezegd blijft men verplicht de contributie te voldoen voor de rest van dat kwartaal, ook al verschijnt men niet op de lessen.

 

Overige wijzigingen

Verandert je adres, je bankrekeningnummer of zijn er andere wijzigingen? Geef dit dan door aan onze ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Scroll to top